جک برقی درب پارکینگ یکی از متداول ترین محصولات درب های برقی اتوماتیک می باشد که عموما از جک درب پارکینگ برای درب های تک لنگه و دو لنگه استفاده می شود و به دو دسته اصلی الکترومکانیکی و هیدرولیکی تقسیم بندی می شوند.هر نوع سیستمی برای آنکه بتواند به مصرف کننده خدمات مناسب و منحصر به فرد خود را ارئه دهد نیاز دارد تا هسته درونی خود را به یک سری از اجزای بسیار گوناگون و متنوع ای مجهز نماید، جک های درب برقی نیز از این قاعده مستثنا نبوده و از اجزای زیر تشکیل شده اند: دوعدد بازو که بر روی درب نصب می شود، مرکز کنترل، چراغ های آلارم یا هشدار، قطعات فلزی، چشمی و ریموت کنترل.
خرید جک درب پارکینگ ایمن سازه | |
---|---|
🥇 امنیت جک درب پارکینگ | امنیت جک درب پارکینگ با توجه به متریال بالا هست |
💲 قیمت جک درب پارکینگ | کمترین نرخ قیمت انواع جک درب پارکینگ |
⏳ زمان انجام سفارش | در کمترین زمان نصب جک درب پارکینگ انجام می گردد |
✔️ پشتیبانی | از 8 صبح الی 10 شب |
⚡ نحوه انجام سفارش | تماس با ایمن سازه و دریافت لیست قیمت |
زندگی مدرن امروزه که در آن کارها با سرعت بالا انجام میشوند و روزانه شاهد کمتر شدن دخالت بشر در امور مختلف آن هستیم، روی آوردن به ابزاری همچون جک درب پارکینگ را به امری بدیهی تبدیل کرده است. با استفاده از جک برقی پارکینگ شما به میزان زیادی در انرژی و زمان خود صرفهجویی کردهاید و ایمنتر نیز رفتار کردهاید. در نظر بگیرید که از محل کار خود با ماشین به منزل میرسید و قصد دارید که درب پارکینگ را باز کنید. برای این کار بسیاری از افراد با روشن گذاشتن خودرو و باز گذاشتن درب آن اقدام به باز کردن درب پارکینگ میکنند که این کار اصلا ایمن نیست.
با گسترده شدن نصب جک درب پارکینگ نیاز به پیاده شدن برای باز کردن درب پارکینگ از بین میرود. حالا که متوجه شدید که جک درب پارکینگ چقدر میتواند به کیفیت زندگی شما کمک کند برویم به سراغ قیمت خرید و نصب جک درب پارکینگ که داشتن چنین اطلاعاتی مطمئنا موردنیاز افراد زیادی است.
به زبان ساده جک کنترلی درب پارکینگ ابزاری است که با نصب آن بر روی درب (حیاط، باغ، پارکینگ ...) میتوان به راحتی و با کمک گرفتن از یک ریموت، از راه دور فرمان باز و یا بسته شدن در را صادر کرد. نصب جک درب پارکینگ روز به روز رواج بیشتری پیدا میکند چراکه با این کار علاوه بر سرعت بخشیدن به کارها، امنیت را نیز بالا بردهایم.
این نوع جکها بر روی دربهایی نصب میشوند که رفت و آمد از مسیر آن بسیار بالا باشد. معمولا فرایند باز و بسته شدن درب به وسیلهی جک هیدرولیکی بدون سروصدا و یا حتی لرزش صورت میگیرد. نیرو محرکهی این جکها فشاری است که از سمت سیالات وارد میشود. اگر جک هیدرولیکی را بر روی درب خود نصب کردید باید قفل برقی را نیز خریداری کنید و در هنگام نصب جک، قفل برقی را نیز نصب کنید.
این نوع جکهای نیروی موردنیاز خود برای به حرکت درآوردن درب را از برق تامین میکنند. درواقع نیروی موردنیاز برای به حرکت درآوردن درب از جک به گیربکس منتقل شده و درب باز و بسته میشود. این جکها نسبت به نوع هیدرولیکی عمر کمتری دارند و زودتر آسیب میبینند.
نیرو محرکه این نوع جکها از باد تامین میشود به همین دلیل جک پنتومیک را به عنوان جک کممصرف نیز میشناسند. اگر امکان سیمکشی در محلی ممکن نباشد معمولا از این نوع جک استفاده میشود.
در هنگام تصمیمگیری برای خرید جک درب پارکینگ باید به نوع دربی که در ساختمان قرار گرفته است توجه شود. هر جکی برای هر دربی مناسب نیست، از عواملی که در انتخاب جک باید به آنها توجه کرد میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
معمولا جکهای ساخت ایران در دستهی جکهای ارزان قیمت قرار گرفته و برای ساختمانهایی که حداکثر 20 واحد دارند مورد استفاده قرار میگیرد. در هنگام خرید جک حتما به تعداد دفعاتی که قرار است درب باز و بسته شود توجه کنید و مناسبترین را انتخاب کنید. این مورد مهمترین مولفهای است که در هنگام خرید جک درب باید به آن توجه کرد.
جکهای معمولی برای باز و بسته کردن دربهایی به وزن 300 تا 400 کیلوگرم در هر لنگه مناسب هستند. در هنگام خرید جک درب پارکینگی حتما وزن درب موردنظر خود را که قرار است جک بر روی آن نصب شود را اندازه بگیرید.
جکهای معمولی و نه باکیفیت بالایی که در بازار وجود دارند، برای دربهایی به عرض 2 متر مناسب هستند و درواقع نیاز موجود را برطرف میکنند. میتوان گفت اگر دربی عرضی کمتر از 2 متر دارد و کمتر از 20 بار در طول روز باز و بسته میشود، هرنوع جک درب پارکینگی نیاز آن را پاسخ خواهد داد.
عموم مردم ترجیح میدهند که یک کالای تولید شده از یک شرکت نامآشنا را خریداری کنند، حتی اگر قیمت آن با کیفیت یکسانی که با دیگر برندها دارد، بالاتر باشد. این مورد در مورد جک درب پارکینگ نیز صدق میکند و شاهد آن هستیم که محصولات جک درب پارکینگ برندهای معروف با کیفیتی همسطح دیگر برندها با قیمت بالاتری عرضه میشوند و جالب آنجاست که خریداران بیشتری را نیز دارند.
متاسفانه به دلیل تحریمهای موجود، مشکل شدن واردات جنسهای خارجی و نوسانات شدیدی که در قیمت دلار میبینیم، جک درب پارکینگی نیز افزایش قیمت شدیدی را تجربه کرده است. به همین دلیل شاهد روی آوردن مصرفکنندگان به جک دربهای ایرانی هستیم که بعضا کیفیت مناسبی را نیز دارند. درواقع مصرفکنندگان میتوانند با پرداخت نصف هزینهی جک درب پارکینگ خارجی، یک جک ایرانی را خریداری کنند.
دربهای بازویی در مقیاس گستردهتری مورد استفاده قرار میگیرند و معمولا برای درب پارکینگ، ویلا، باغ و حیاط مورد استفاده قرار میگیرند. این دربها را معمولا به صورت تک لنگه و یا دو لنگه میبینیم. استفاده از این جک در این گونه دربها رفاه افراد را بیشتر کرده و امنیت محل موردنظر را افزایش میدهد. با اینکه دربهای بازویی رایجتر هستند، با توجه به فضای زیادی که در هنگام باز و بسته شدن درب مورد نیاز است، پیشنهاد میشود که در صورت داشتن فضای کافی در دیوارهای کناری (در جهت افقی) از دربهای ریلی استفاده شود.
دربهای ریلی بر خلاف دربهای بازویی با حرکت به سمت درون و یا بیرون، باز و بسته نمیشوند بلکه همچون دربهای کشویی در مسیر افقی در حرکت هستند و باز و بسته شدن آنها با این حرکت که به موازات دیوار انجام میشود صورت میگیرد.
در صورتی دربی که قرار است بر روی آن جک نصب شود ریلی باشد باید در هنگام برآورد قیمت خرید و نصب جک درب پارکینگ به مواردی همچون عرض و وزن درب، میزانی که قصد باز شدن در را داریم و همچنین تعداد دفعاتی که قرار است درب باز و بسته شود توجه کرد. تمامی این موارد در کنار یکدیگر استاندارد خاصی را میطلبند که با توجه مدلهای موجود در بازار باید مناسبترین برای درب موردنظر خریداری و نصب شود.
انواع موتور جک پارکینگ
به نوعی از موتور اشاره دارد که برای دربهایی استفاده میشوند که وزن بالایی دارند و عرض درب نیز بالا است. در این نوع دربها موتور با انرژی که از فشار روغن دریافت میکند، درب را باز و بسته میکند. این نوع موتورها صدای بسیار زیادی ایجاد نمیکنند.
ایرادی که در این نوع موتورها شاهد آن هستیم فضای زیادی هست که به آن نیاز دارند.
این موتورها برای دربهایی که هر لنگه آن 4 متر است و وزنی بالغ بر 400 کیلوگرم دارند مورداستفاده قرار میگیرند. این موتورها در دو نوع AC و DC تولید و عرضه میشوند ه با توجه به قدرت موردنیاز درب، ممکن است هر کدام انتخاب شود.
اما با دانستن کلیاتی راجع به جک درب پارکینگی بهتر است به سراغ مبحث اصلی این مقاله یعنی قیمت خرید و نصب درب پارکینگ و عواملی که بر روی این موضوع تاثیر میگذارند برویم.
قیمت خرید و نصب جک درب پارکینگ و ابزار پیرامون
جک درب پارکینک را میتوان اصلیترین بخش خرید ما را شکل میدهد. موردی که باید به آن توجه کرد این است که ابزارهایی همچون قفل و سیم و کابل در بستهی مربوط به جک درب پارکینگ قرار نمیگیرند و باید به صورت مجزا خریداری شوند. کیفیت موتور جک درب پارکینگ تاثیر مستقیم بر قیمت جک خواهد داشت.
اولین نکتهای که وجود دارد این است که قفل برقی را نمیتوان بر روی دربهای ریلی نصب کرد و این قفلها بر روی دربهای بازویی نصب میشوند و کاربرد دارند. جکهای پارکینگی دارای گیربکسی هستند که در زمان بسته شدن درب، قفل میشود که این موضوع باعث میشود درب باز نشود.
با این حال اگر نیرویی به درب وارد شود، بازوی جک قفلی و یا پلیتی که در پشت آن قرار گرفته است ضربه میخورد. این موضوع میتواند تا حدودی منجر به باز شدن درب شود به طوری که شخصی بتواند از فضای باز شده عبور کند که این اصلا خوب نیست. قفل برقی برای رفع همین مشکل بر روی درب نصب میشود. در این حالت جک قفلی عمر بالاتری خواهد داشت و مهمتر از آن، اینکه امنیت پارکینگ شما حفظ میشود.
با خرید جک پارکینگ شما صاحب دو عدد ریموت درب خواهید شد. با این حال اگر تعداد کسانی که قرار است از دربی که جک بر روی آن نصب شده استفاده کنند میتوانید ریموتهای اضافهتری را خریداری کنید. قیمت ریموتهای با کیفیتهای متفاوت بین 100 تا 300 هزارتومان متغیر است.
مدار فرمان جک درب پارکینگی باید بر روی دیوار نصب شود، در نتیجه سیم و کابلهایی برای اتصال فلاشر، چشمی و جک بازویی به مدار فرمان مورد نیاز است.
مورد دیگری که ممکن است شما را نیازمند خرید سیم و یا کابل کند این است که شما برای مدار فرمان در جک درب پارکینگ به برق با ولتاژ 220 ولت نیاز دارید، پس اگر مکانی که مدار فرمان را به دیوار زدهاید با پریز برق فاصله دارد باید به فکر تامین برق این ناحیه نیز باشید. سیم و کابل نیز از ابزارهایی هستند که باید به طور جداگانه خریداری شوند و در کنار جک درب پارکینگی به شما داده نمیشود. اگر درب شما ریلی است و قرار است جک بر روی آن نصب کنید به مقدار سیم کمتری نسبت به دربهای بازویی نیاز خواهید داشت چراکه اتصالات کمتری در نصب جک درب پارکینگ ریلی برقرار میشود.
هزینههای نصب جک درب پارکینگ
پس از خرید قطعات و ابزار مورد نیاز نوبت به نصب جک درب پارکینگ میرسد و بررسی هزینههایی که در نصب جک درب پارکینگ صورت میگیرد.
نصب اصلیترین قسمت یعنی جک درب پارکینگ شامل هزینههای مختلف میشود که از این میان میتوان به تهیه سنگ فرز برای برشکاریهای موردنیاز، الکترود برای جوشکاری و هزینهی رفت و آمد نصاب است. البته حقالزحمه نصاب را نیز باید به این موارد اضافه کرد.
توجه داشته باشید که نصاب برای انجام کار شما باید ابزارهای سنگینی را در با خود حمل کرده و محل موردنظر شما بیاورد که این کار نیز شامل هزینه خواهد شد. امروزه دیده میشود که برخی از شرکتها با به کار گرفتن نیروی بیتجربه و یا کمتجربه به تنهایی باعث ایجاد خساراتی به ساختمان و درب شدهاند. پس هیچگاه فریب قیمتهای غیرواقعی را نخورید و سعی کنید از شرکتهای متخصص و دارای تجربه و اعتبار بخواهید نصب جک درب را که با امنیت ساختمان و پارکینگ شما نیز در ارتباط است، عملیات نصب جک درب پارکینگ شما را بر عهده بگیرند.
نصب قفل برقی توسط برخی از شرکتها به صورت رایگان انجام میشود در حالی که برخی از شرکتها نیز این کار را با دریافت هزینه انجام میدهند. به هر حال کار نصب قفل برقی کاری تخصصی است که بر روی بسته شدن درست درب تاثیر میگذارد. نصب قفل برقی و تنظیمات زمانی آن باید توسط نصاب متخصص انجام شود.
عملیات کابلکشی در ساختمانهایی که اخیرا ساخته شدهاند انجام شده است (البته برای اکثر ساختمانها) با این حال اگر کابلکشی انجام نشده و شنا برای اولین بار است که تصمیم به نصب جک پارکینگ گرفتهاید باید هزینهای را نیز برای کابلکشی درنظر بگیرید.
هزینههای متفرقه شامل تهیه و خرید موارد مصرفی همچون الکترود، سنگ فرز، میلگرد، پلیت جک درب و دیگر مواردی است که قرار است در پروسهی نصب جک درب پارکینگ شما استفاده شوند. هزینهی خرید این موارد مصرفی به تنهایی هزینهای بالای 200 هزارتومان را شامل میشوند.
امروزه با سریعتر شدن روند زندگی و کمبود زمان و نیاز به امنیت بالاتر نسبت به گذشته، استفاده از جک درب پارکینگ بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. ما تلاش کردیم تا در این مقاله جک درب پارکینگ و جزئیات مربوط به آن را برای شما شرح دهیم. علاوه بر آن قیمت خرید و نصب جک درب پارکینگ نیز در این مقاله پوشش داده شده است. با مطالعهی این مقاله مطلع خواهید شد که چه مواردی در قیمت خرید و نصب جک درب پارکینگ موثر هستند و در هنگام خرید و یا نصب توجهی ویژه به آنها خواهید داشت.
بدیهی است که همهی ما انسانها برای گذراندن زندگی روزمره خود به دنبال خرید و استفاده از وسایلی هستیم که باعث آسانتر شدن کارها و رفاه بیشتر ما در زندگی شود، در حال حاضر با پیشرفت علم و تکنولوژی تمام فعالیتهای انسانی به سمت ماشینی شدن پیش میرود و امروزه اکثر کارها و فعالیتها به صورت اتوماتیک انجام میگیرد، یکی از وسایلی که در جهت سهولت انجام کارهای روزانه ساخته و روانه بازار شده است، جک برقی است.
جک برقی که با عناوین دیگری مثل جک کنترلی، جک پارکینگی، جک درب باز کن و جک اتوماتیک نیز شناخته شده است، در سالهای اخیر طرفداران فراوانی پیدا کرده است و کاربرد آن در ساختمانهای مختلف روز به روز در حال افزایش است، در این مطلب ما قصد داریم در ارتباط با این وسیله کاربردی اطلاعات مفیدی در اختیار شما قرار دهیم پس با ما همراه باشید.
همانطور که در ابتدای متن هم اشاره کردیم، جک کنترلی وسیلهای است که جهت باز و بسته کردن درب به صورت اتوماتیک ساخته شده است و استفاده از این وسیله موجب میگردد که هنگام ورود و خروج از پارکینگ منزل یا محل کار نیاز به ترک کردن خودروی خود برای باز کردن و یا بستن درب نداشته باشید و تنها با فشردن یک دکمه بر روی ریموت میتوانید به راحتی درب را ببندید یا باز کنید، که این امر علاوه بر صرفه جویی در وقت و زمان میتواند خودرو و حتی خود شخص را از خطرات احتمالی مثل دزدی، ایجاد مزاحمت و ...... در امان نگه دارد.
جکهای پارکینگی در ابتدا از طریق واردات از کشورهایی مثل ایتالیا، آلمان و .... به ایران وارد شدند، اما بعدها مهندسان ایرانی اقدام به ساخت نمونه داخلی این نوع جکها نمودند و امروزه جکهای کنترلی با کیفیت بسیار بالا در ایران تولید میگردند که توانایی رقابت با نمونههای خارجی را دارند، در حال حاضر در بازار ایران انواع جکهای کنترلی ایرانی و خارجی به وفور یافت میشود و از این بابت نگرانی وجود ندارد.
جکهای پارکینگی که استفاده از آنها از حدود 20 سال پیش در ایران رواج پیدا کرد، میتوانند بر روی دربهای تک لنگه و همچنین دربهای دو لنگه قرار بگیرند، بدیهی است که در دربهای تک لنگه جک کنترلی در یک طرف درب قرار میگیرد، اما برای دربهای دو لنگه دو بازو وجود دارد که در طرفین دربهای دو لنگه نصب میگردند، این بازوها توسط یک ریموت کنترل شده و فرمان میگیرند و کافی است در مواقع نیاز به باز کردن درب و یا بستن آن، دکمه کنترلی موجود برروی ریموت فشرده شود تا درب به صورت خودکار باز و بسته گردد.
جک برقی یا همان جک کنترلی در گذشته بیشتر برای پارکینگها و درب حیاط یا ویلاهای گران قیمت یا به اصطلاح لاکچری مورد استفاده قرار میگرفت، اما امروزه با توجه به قیمت و کاربرد این گونه جکها استفاده از آن گسترش پیدا کرده است، به گونهای که در حال حاضر برای درب پارکینگ اکثر ساختمانهای مسکونی، تجاری، اداری و .... از این گونه از جکها میتوان استفاده نمود.
ساختمان جک برقی ساختمان پیچیدهای نیست و از یک سری قطعاتی ساخته شده است که این قطعات به کمک یکدیگر فرآیند باز و بسته کردن درب را انجام میدهند، در ادامه به هر کدام از این اجزا و قطعات و نقش آنها در جک کنترلی اشاره خواهیم کرد.
رتور: رتور که معادل فارسی آن چرخانه گفته میباشد، به بخشهای متحرک گفته میشود که این بخشهای متحرک میتواند مربوط به موتورهای الکتریکی یا ژنراتورهای برقی باشد، رتور دارای یک هسته است که به صورت استوانهای طراحی گردیده است و محور این استوانه یک سری شکافهایی دارد که در موازات هم قرار گرفتهاند و در واقع برای دریافت رساناهای مورد نیاز تعبیه شده است، هر یک از این شکافها به شکل یک میله است که از جنس فلز یا آلیاژ فلزات ساخته شده است، در قسمت انتهایی چرخانه جک برقی یک بخش به شکل مارپیچی وجود دارد که وظیفه آن انتقال حرکت چرخانه به چرخ دنده میباشد، معمولا در طراحی چرخانهها، جنس چرخانه را به گونهای انتخاب میکنند که از چرخ دنده محکمتر باشد تا اگر بر اثر گذشت زمان چرخ دنده ( که به آن دنده برنجی هم گفته میشود ) دچار استهلاک و فرسودگی شد، چرخانه سالم بماند.
چرخ دنده یا دنده برنجی: چرخ دندهها به طور کلی میتوانند از جنس برنج یا پلاستیک ساخته شوند و وظیفه آنها عوض کردن جهت نیرو و یا انتقال نیرو بین دو محور است، نحوه انتقال نیرو بین چرخ دندهها به این صورت است که هر چرخ دنده با درگیر شدن با دندانههای چرخ دندههای کناری خود نیرو را به چرخ دنده مجاور منتقل میکند، عاملی که چرخ دنده را به چرخش در میآورد رتور یا همان چرخانه است که به کمک خاصیت مغناطیسی حرکت میکند، بعد از به حرکت درآمدن چرخ دنده از آن جا که چرخ دنده به قطعهای به نام شفت گیربکس وصل است، چرخش را به میل ماردان منتقل میکند.
میل ماردان: وظیفه میل ماردان در جک برقی به این صورت است که بعد از دریافت حرکت چرخشی از چرخ دنده نقش یک پیچ را ایفا میکند و مهره ماردان را به جلو یا عقب هدایت میکند، جلو یا عقب راندن مهره ماردان باعث میگردد که شفت استیل جک روی ماردان حرکت کند و درب را باز و بسته کند، در واقع به صورت خلاصه میتوان گفت میل ماردان همان طور که از اسم آن هم مشخص است یک میله است که حالت مارپیچی دارد و به گیربکس جک برقی وصل است و هدف اصلی آن تبدیل حرکت چرخشی به حرکت نوسانی ( رفت و برگشتی ) در موتور است.
از جمله سایر اجزای تشکیل دهنده جک کنترلی میتوان به ریموت کنترل جک اشاره کرد، از ریموت در ساختار جک برای برقراری ارتباط بین مرکز فرمان و کاربر استفاده میشود، یکی دیگر از اجزای تشکیل دهنده جک برقی چشمی جک است، چشمی یکی از اجزای حساس جک کنترلی به شمار میرود که به وسیله سیستم مادون قرمز کار میکند، نقش چشمی در ساختمان جک کنترلی جلوگیری از باز یا بسته شدن درب در مواقع وجود مانع در مقابل درب میباشد، بخش دیگر جک کنترلی که میخواهیم نقش مهمی در ساختمان جک دارد، مرکز فرمان است که پل ارتباطی بین جک برقی و ریموت به شمار میرود، مرکز فرمان همان طور که از اسم آن پیداست فرمانهای لازم جهت باز یا بسته شدن درب را به سایر اجزا منتقل میکند، مرکز فرمان این پیامها و فرمانهای خود را به وسیله فلاشر آشکار میکند، در واقع فلاشر با واکنشهایی مثل چشمک زدن یا آلارم دادن پیام مرکز فرمان را به سایر بخشها منتقل میکند.
اگر قصد نصب جک برقی بر روی درب منزل یا محل کار خود را دارید، بهتر است قبل از انتخاب جک برقی مورد نظر یک سری نکات را در نظر بگیرید تا بتوانید محصول مناسب با مکانی که در اختیار دارید انتخاب نمائید، در ارتباط با انتخاب جک پارکینگی یکی از عواملی که بسیار مهم است و باید به آن توجه شود وزن درب است، یعنی باید سعی کنید با توجه به وزن درب، جک برقیای انتخاب کنید که توانایی جا به جا کردن وزن درب را داشته باشد، اگر بخواهیم این نکته را علمیتر بیان کنیم میتوان گفت که باید سعی کنید جکی انتخاب نمائید که بتواند میزان گشتاور مورد نیاز برای تکان دادن و جا به جا کردن درب را تولید کند، برای محاسبه میزان گشتاور تولیدی هر درب با توجه به وزن آن فرمولهای بسیار دقیقی وجود دارد که میتوان از آنها استفاده نمود.
نکته دیگری که باید در هنگام انتخاب جک کنترلی در نظر داشته باشید انتخاب جک کنترلی بر اساس طول درب میباشد، یعنی باید سعی کنید جک کنترلیای را انتخاب کنید که کورس حرکتی مناسب با درب مکانی که قرار است جک بر روی آن نصب شود داشته باشد، کورس حرکتی به معنای میزان حرکت میله جک به سمت خارج و داخل است. برای محاسبه میزان کورس حرکتی نیز فرمولهای کامل و دقیقی وجود دارد که این فرمولها را میتوانید در کاتالوگ محصول مشاهده نمائید و نکته آخر در ارتباط با خرید جک برقی بحث میزان تردد است، اگر قرار است جک برقی که خریداری میکنید در مکانی نصب شود که تردد زیادی در طی روز در آن جا انجام میشود، انتخاب شما با زمانی که جک برای نصب در مکان کم تردد نیاز دارید متفاوت خواهد بود، اکثر شرکتهایی که جک برقی را تولید یا وارد میکنند میزان حداکثر تعداد باز یا بسته درب را در طی شبانه روز یا میزان حداکثر باز و بسته شدن درب در یک ساعت را اعلام میکنند و اگر به هر دلیلی حداکثر تعداد باز و بسته شدن درب توسط شرکت سازنده مشخص نشده باشد عددی تحت عنوان چرخه کاری تعریف خواهند کرد که بر اساس آن مصرف کننده میتواند حداکثر تعداد باز یا بسته شدن درب در ساعت را محاسبه کند.
جک پارکینگی هم مانند سایر وسایل اگر اصولی و درست نگهداری شود طول عمر آن افزایش پیدا میکند و کارکرد درستی خواهد داشت، انجام یک سری کارها و اقدامات ساده میتواند موجب جلوگیری از خراب شدن زودهنگام جک برقی شود، از جمله اقداماتی که در جهت حفاظت از این وسیله بهتر است انجام داده شود میتوان به تمیز کردن دورهای چشمی، چک کردن باتری ریموت و تعویض آن در صورت لزوم، جلوگیری از تابش مستقیم نور خورشید به چشمی توسط سایه بان، ممانعت از یخ زدن موتور جک کنترلی در زمستانها، روغن کاری کردن قطعاتی مثل ریل، فنر، غلتک و ... در فصلهای سرد سال و ..... اشاره کرد.
ورود جکهای کنترلی به بازار و استقبال مصرف کنندگان از این نوع جکها باعث شد که شرکتهای سازنده اقدام به ساخت انواع مختلف و متنوع از این نوع جکها نمایند، به گونهای که امروزه بنا به محل استفاده از جک برقی و میزان تردد و رفت و آمد و سایر فاکتورها میتوان از انواع مختلف جکهای پارکینگی استفاده نمود، اگر بخواهیم یک طبقه بندی و دسته بندی کلی در ارتباط با انواع جکهای برقی داشته باشیم میتوان گفت که به طور کلی جکهای پارکینگی به چهار دسته تقسیم میشوند که در ادامه در مورد هر یک از این دستهها توضیحات بیشتری ارائه خواهیم داد.
دسته اول: جک پارکینگی بازویی
این نوع از جکها از جمله جکهایی هستند که در ایران طرفداران زیادی دارند و معمولا بیشتر برای ساختمانها و فضاهایی با مساحت بالا مورد استفاده قرار میگیرند، کاربرد عمده جکهای بازویی در بخش دربهای کشویی است، از جکهای بازویی پارکینگ برای دربهای دو لنگه میتوان استفاده کرد، هر کدام از بازوها بعد از نصب بر طرفین لنگههای درب میتوانند تا 90 درجه باز شوند.
دسته دوم: جک پنوماتیک پارکینگ
جکهای پنوماتیک جزو اولین جکهایی هستند که به ایران وارد شدند و از جمله جکهای قدیمی محسوب میشوند، در ساختمان جکهای پنوماتیکی از سیستمهایی مثل سیستم کنترل سرعت استفاده شده است که این مورد جزو مزیتهای این نوع از جکها است، اما در عین حال چون قدرت تحمل دربهای دارای وزن زیاد را ندارند جزو جکهای کم قدرت به حساب میآیند.
دسته سوم: جک الکترومکانیکی پارکینگ
این دسته از جکهای پارکینگی برای پارکینگ مکانهایی مناسب است که تردد و رفت و آمد کمی دارند، چرا که این نوع جک تحمل دربهایی با وزن بالا را ندارند معمولا برای دربهایی که وزنی در حدود 100 الی 150 کیلوگرم دارند مناسب هستند.
دسته چهارم: جک هیدرولیکی پارکینگی
یکی از انواع جکهای پارکینگی که نسبت به سایر مدلها مدل جدیدتری میباشد، جک هیدرولیکی پارکینگی است که قیمت بالاتری نسبت به سایر انواع جک پارکینگی دارد، مشخصه اصلی جک هیدرولیکی پارکینگی وجود روغن در محفظهای استوانهای شکل در ساختمان جک میباشد که اساس کار جک وارد شدن نیرو به روغن داخل محفظه میباشد.
با توجه به این که جک پارکینگی یک وسیله برقی است، از این رو باید برای انتخاب و خرید آن توجه ویژه داشته باشید تا بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید، برای انتخاب یک جک پارکینگی مناسب علاوه بر نکاتی که در متن گفته شد توجه به مواردی مثل قیمت جک پارکینگی، گارانتی جک، میزان ولتاژ برق مصرفی، جنس چرخ دندهها، زاویه بازشوندگی و ... نیز میتواند مثمر ثمر واقع شود.
سلام جهت مشاوره از طریق تماس یا ارسال درخواست از پیام رسان های زیر در خدمت شما هستیم.