خرید جک و قالب بتن و اسکافلد ساختمانی نیازمند این است که در رابطه با این محصول اطلاعات کافی را داشته باشید تا بتوانید خرید خوب و مطمئنی را تجربه کنید.
پیشنهاد ما به شما این است تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید تا به صورت کامل با این محصولات آشنا شوید.
قالب های فلزی بتنی را می توان جز مواردی در نظر گرفت که بیشترین استفاده را برای ساخت یک ساختمان دارند حتی سازه های بسیار کوچک مانند موانع خیابانی.
اما شاید برای شما هم سوال باشد که چرا محبوبیت بیشتری نسبت به قالب های پلاستیکی دارند ؟
دو مزیت بسیار مهم در قالب های بتنی نسبت به قالب های پلاستیکی وجود دارد :
۱. استحکام فوق العاده بالا
۲. قیمت مناسب و مقرون به صرفه
خرید جک و قالب ایمن سازه | |
---|---|
🥇 امنیت جک و قالب | امنیت جک و قالب با توجه به متریال بالا هست |
💲 قیمت جک و قالب | کمترین نرخ قیمت انواع جک و قالب |
⏳ زمان انجام سفارش | در کمترین زمان ارسال جک و قالب انجام می گردد |
✔️ پشتیبانی | از 8 صبح الی 10 شب |
⚡ نحوه انجام سفارش | تماس با ایمن سازه و دریافت لیست قیمت |
قبل از سفارش و خرید قالب های بتن حتما از کیفیت و کارایی این قالب ها اطمینان حاصل فرمایید و همچنین حتما با مهندسین با تجربه در این زمینه مشورت کنید تا وزن و جنس قالب را با توجه به میزان استحکام ساختمان و سبکی و سنگینی آن انتخاب نمایید.
توجه کردن به میزان کیفیت قالب بتن و همچنین جنس جدارهای داخلی و خارجی آن بسیار مهم است و اگر در هنگام انتخاب قالب بتن دقت کافی به خرج ندهید و تمام خصوصیات و جوانب را مورد بررسی قرار ندهید ممکن است یک جک نامناسب خریداری نمایید و استفاده کردن از آن برای قالب بندی بتن سبب بروز خسارات جبران ناپذیری شود.
داربست ها یا همان اسکافیلدها به صورت سقفی و زمینی طراحی و ساخته می شوند و نوع سقفی آن ها پر کاربرد تر از نوع زمینی آن ها می باشد و لازم به ذکر است که بدانید داربست های سقفی نقش مهمی در حفظ اسکله ی ساختمان دارند و قبل از بستن این داربست ها امکان پی ریزی ساختمان و انجام روند کارهای ساختمانی وجود ندارد.
داربست های سقفی به صورت صلیبی و مثلثی طراحی می شوند و هر کدام از این اسکافلدها دارای کارایی خاصی هستند به طور مثال برای ساخت ساختمان های یک طبقه از داربست سقفی مثلثی و برای ساخت سازه های چند طبقه از داربست یا اسکافلد صلیبی استفاده می شود.
ایمن سازه بهترین و با تجربه ترین شرکت در زمینه ی خرید جک و قالب بتن و اسکافلد ساختمانی است که این محصولات را به صورت نو و دست دوم در تمام شهر های ایران با قیمت های بسیار مناسب به فروش می رساند.
همچنین در طی سالیان فعالیت خود توانسته توجه بسیاری از مشتریان خود را جلب کند.
از دیگر مزیت های ایمن سازه برای انتخاب شرکتی در جهت خرید جک و قالب بتن و اسکافلد های ساختمانی می توان به مشاوران متخصص نیز اشاره کرد که شما می توانید هر سوالی در زمینه ی خرید و فروش و یا سوالات تخصصی دارید با راحتی با آنها در تماس باشید تا شما را در این مسیر راهنمایی کنند.
همچنین کیفیت این محصولات که با به روز ترین استاندار ها تولید می شوند و می توان گفت در این زمینه بین تمامی مشتریان خود شناخته شده اند.
جک در واقع یک قطعه ی کاربردی از درب های اتوماتیک است و با نصب این قطعات بر روی درب های اتوماتیک می توان از این درب ها برای مصارف مسکونی و یا تجاری و... استفاده کرد.
از قطعه ی جک برای درب های کرکره ای نیز استفاده می شود و نصب کردن این جک ها بر روی درب ها بسیار ساده می باشد.
به همین دلیل می توان گفت که جک ها علاوه بر داشتن قابلیت نصب سریع و آسان بسیار کم مصرف نیز هستند.
از این رو نصب آن ها بر روی ساختمان های تجاری بسیار مقرون به صرفه و اقتصادی می باشد.
از جک ها علاوه بر استفاده بر روی درب ها و کرکره های برقی در صنایع ساختمانی نیز استفاده می شود و این جک ها در صنایع ساختمانی بیشتر مانند یک اهرم عمل می کنند.
از آن ها برای حمل وسایل سنگین ساختمانی بین طبقات ساختمانی استفاده می شود.
جک های ساختمانی نوعی وسیله ی بسیار قوی هستند و علاوه بر آن دارای ماندگاری بسیار بالایی نیز می باشند و بر خلاف جک های قدیمی و غیر اتوماتیک ساختمانی می توانند در برابر استفاده مداوم از خود مقاومت نشان دهند.
جک های ساختمانی مدرن دارای چند مزیت هستند و از مهم ترین مزایای آن ها می توان به وزن کم و سهولت جابجایی و نصب آسان اشاره کرد و این جک ها به دلیل کم وزن بودن دارای ایمنی بیشتری نیز هستند.
قالب بتن، در واقع وسیلهای ساختمانی است که به صورت موقتی یا دائمی از آن استفاده می شود و از این قالب برای ساختن سازههای بتنی در ساختمان ها استفاده می شود.
قالب بتن وسیله ای است که بتن تازه درست شده را در خود نگه می دارد و باعث می شود بتن به مقاوت لازم و کافی برسد.
به این منظور، بتن درون قالب کاملا سفت می شود و فرم قالب را به خود میگیرد.
با توجه به تعاریف گفته شده می توان گفت که استفاده از قالبهای بتن، سبب فراهم آوردن فضای لازم برای ساخت سازههای بتنی با اشکال مختلف می شود و علاوه بر آن احتمال شکستن بتن درون این قالب ها نیز به حداقل می رسد.
نحوه ی عملکرد قالبهای بتن بسیار شبیه به قالب های صنعتی می باشد اما جنس قالب های صنعتی از پلاستیک و یا فلز است اما جنس قالب های بتنی از چند آلیاژ مختلف می باشد.
قالب های بتنی از اجزای مختلفی تشکیل شده اند و این اجزا با توجه به نوع سازه ی ساختمانی تعیین می شوند.
تنوع قالب های بتنی بسیار زیاد می باشد اما به طور کلی تمام قالب های بتنی دارای یک جدار خارجی و یک جدار داخلی و یک تیر افقی هستند و قسمت تیر افقی وظیفه ی نگه داشتن بتن درون قالب را دارد.
تیر افقی معمولا از جنس فولاد می باشد تا استحکام لازم را داشته باشد.
جنس جدار داخلی قالب بتن باید به گونه ای باشد که نیروهای وارده از طرف بتن را به خوبی تحمل کند و در اثر وزن بتن دچار تغییر فرم نشود.
قالب بندی در واقع همان آماده سازی و ساخت بتن برای سر هم کردن یک سازه ی ساختمانی می باشد.
فرآیند سرهم کردن و آمادهسازی و کار قالب بندی معمولا توسط تخته ای خاص به نام تخته قالببندی انجام می شود و این کار حتما باید توسط مهندسین متخصص در این زمینه انجام شود.
برای قالب بندی کردن بتن ابتدا باید از وسیله ای به نام قالب بتن استفاده شود.
برای ساخت قالب بتن معمولا از آلیاژ ها و یا از الوار چوبی استفاده می شود زیرا آلیاژها و الوار چوبی دارای مقاومت بهتری نسبت به سایر مواد هستند و به بتن شکل و فرم بهتری می دهند.
قالب بندی کردن بتن ها در ساخت سازه های بتنی امری بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد و ضروری است.
اما آیا با ضرورت قالب بندی بتن آشنایی دارید و می دانید که انجام این کار چرا اهمیت دارد؟
گاهی مواقع هیچ نوع خاک و یا سازه فلزی و اسکله ای برای محافظت از بتن ریخته شده و شکل دادن به آن و همچنین نگه داشتن آن به شکل مورد نظر وجود ندارد.
در این شرایط حتما باید از قالب بتن برا نگه داشتن بتن ریخته شده استفاده گردد.
برای این که اسکله های ساختمانی مقاومت بسیار بالایی داشته باشند و در اصطلاح سازهها توپر باشند و دارای پی و ستون مقاوم باشند باید حتما از قالب بندی بتن استفاده کرد.
لازم به ذکر است که بدانید در هنگام پی ریزی اسکله ی ساختمان های مسکونی و تجاری چند طبقه و یا آپارتمان ها حتما باید از قالب بندی استفاده شود.
انواع قالب بندی های بتنی و نحوه عملکرد و کاربرد هر کدام از آن ها:
بیشترین کاربرد قالببندی های بتنی برای ساخت اسکله بتنی ساختمان ها یا همان پی های ساختمانی می باشد.
علاوه بر موارد گفته شده از قالب های بتنی برای پی ریزی بتن جهت ساخت انواع جاده ها و پل ها و زیر گذرهاو... نیز استفاده می شود.
اولین نوع قالب بندی بتنی که بسیار پرکاربرد است قالب بندی پی نام دارد و از این قالب ها فقط برای پی ریزی بتنی و ساخت اسکله بتنی آپارتمانی استفاده می شود.
یکی دیگر از قالب های بتنی که امروزه در سازه های ساختمانی از آن بیش از حد استفاده می شود قالب بندی ستون نام دارد.
این نوع قالب علاوه بر قالب بندی کردن بتن سبب ایجاد یک تکیه گاه محکم برای اتصال اسکله ها و میلگردها به یکدیگر نیز می شود.
قالب بندی ها باید دارای مساحت و سطح مقطع بالایی باشند و علاوه بر آن عمق بالایی نیز باید داشته باشند.
لازم به ذکر است که بدانید هر اندازه که ارتفاع دیواره قالب بتنی بلندتر باشد، کار قالب بندی را سریع تر و بهتر انجام می دهد و مقاوم تر است.
در هنگام قالب بندی کردن باید اصول خاصی را رعایت کنید و این اصول باید طبق مهارت و تجربه قبلی انجام گردند.
اولین کاری که قبل از انجام قالب بندی باید انجام دهید محکم سازی پی یا همان اسکله است و برای محکم سازی اسکله باید از میلگرد های قطور استفاده گردد.
پس از انجام فرایند محکم سازی نوبت به قالب بندی می رسد و برای قالب بندی ابتدا باید قالب را سر هم کنید و اجزا و قطعات آن را به خوبی نصب کنید و سپس از تراز بودن آن اطمینان حاصل فرمایید.
پس از انجام مراحل گفته شده باید توسط وسایل و تجهیزات خاصی بتن مرطوب شده را درون قالب قرار دهید و حدود دو الی سه روز به بتن فرصت دهید تا به خوبی خشک گردد و فرم قالب را به خود بگیرد.
پس از این که بتن خشک شد باید با تجهیزات ویژه ای بتن را از درون قالب خارج کرد و لازم به ذکر است که بدانید عملیات جداسازی نیز باید با مهارت و توسط مهندسین صورت بگیرد تا بتن شکسته نشود.
نکات ضروری در هنگام اتصال اجزا مختلف قالب به یکدیگر هستند: اتصالات یعنی همان میلگردها و پی ها و اسکله ها باید کاملا سفت و محکم باشند تا امکان نشت بتن و خروج ناگهانی آن از قالب و عدم تراز بودن آن وجود نداشته باشد.
جداره داخلی قالب بندی ها باید عایق بندی شده باشد زیرا گاهی مواقع مواد موجود در بتن سبب ایجاد خوردگی در قالب بندی می شود و عایق ها معمولا مانع ایجاد خوردگی می شوند.
در هنگام انتخاب قالب بتن باید همیشه سه اصل بسیار مهم و پر اهمیت را مد نظر داشته باشید.
اولین اصل انتخاب قالب بتن کیفیت می باشد و کیفیت قالب باید به نحوی باشد که بتن را به خوبی در خود نگه دارد و سبب تخریب آن نشود.
دومین اصل مهم در انتخاب قالب بتن ایمنی آن می باشد و جنس قالب های بتن باید بسیار محکم باشد تا سبب افزایش ایمنی سازه گردد و خطری برای جان کارکنان نداشته باشد زیرا قالب هایی که استحکام ندارند و در هنگام قالب گیری دچار شکستگی می شوند خسارت های جانی و مالی جبران ناپذیر از خود به جا می گذارند.
سومین اصل انتخاب قالب بتن به صرفه بودن و قیمت مناسب بودن قالب می باشد و در اصطلاح قالب بتن باید دارای صرفه اقتصادی باشد.
یک قالب بتن باکیفیت باید دوام بالایی نیز داشته باشد و چندین سال متوالی بتوان از آن برای قالب گیری بتن استفاده کرد و جنس آن باید به گونه ای باشد که به دمای محیط حساس نباشد و در برابر گرما و سرما از خود مقاومت نشان دهد.
وزن قالب بتن در هنگام سرهم کردن قالب، هر یک از اجزا و قطعات توسط دست به محل مورد نظر انتقال داده میشوند.
این مسئله برای مواردی که قالب نهایی تنها با جرثقیل قابل جابجایی باشد نیز صادق است.
در حالت مطلوب از نظر اقتصادی و بهرهوری، ابعاد اجزا و قطعات قالب به اندازهای در نظر گرفته میشود که وزن آنها برای حمل توسط کارکنان خیلی دشوار نباشد.
قالب بتن باید دارای وزن مناسب و معقولی باشد و وزن آن بیش از حد سبک یا سنگین نباشد زیرا قالب های بتن سبک توانایی نگه داشتن بتن در خود را ندارند و قالب های بتنی سنگین دارای حمل بسیار دشواری هستند و به سختی جا به جا و نصب می شوند.
الگوی ساخت قالب بتن باید به نحوی باشد که سر هم کردن قالب و نصبآن راحت باشد و در کم ترین زمان ممکن بتوان آن را سر هم و نصب نمود.
جنس جدار داخلی یک قالب کارآمد باید با مواد بتنی سازگاری داشته باشد زیرا قالب های ناسازگار هنگام اضافه کردن بتن دچار خراش و یا خوردگی می شوند.
اسکافلد ساختمانی در واقع نوعی داربست می باشد و نحوه بسته شدن آن تقریبا راحت و ساده می باشد و مهندسان ساختمان و کارگران این کارها را انجام می دهند.
در نتیجه می توان گفت که بستن اسکافلد نیازمند مهارت و یا تجربه خاصی نمی باشد.
قبل از بستن اسکافلد ابتدا باید از محکم بودن سازه و اسکله اطمینان حاصل فرمایید و در قسمت هایی که اسکله و پی محکم وجود دارد اقدام به بستن اسکافلد نمایید .
لازم به ذکر است که بدانید در صورتی که اسکله محکم نباشد قبل از بستن اسکافلد ساختمان باید ابتدا پی را محکم نمایید.
قبل از بستن اسکافلد ساختمانی باید به نکات بسیار زیادی توجه نمایید و یکی از این نکات توجه به تراز بودن زمین است به طوری که زمینی که قصد نصب اسکافلد بر روی آن را دارید.
باید کاملا صاف و یکدست و صیقلی باشد و در صورتی که اسکافلد بر روی زمین تراز نشده نصب گردد احتمال خراب شدن آن بسیار زیاد است و علاوه بر آن بستن اسکافلد بر روی زمین تراز نشده کاری بسیار دشوار می باشد.
نام دیگر اسکافلد ساختمانی داربست است و این داربست ها شکل مثلثی مانند دارند و جنس آن ها فلزی می باشد.
اسکافلدها امروزه نقش بسیار مهمی در ساختمان سازی دارند و دارای مزیت های بی شماری هستند از مزیت های اسکافلدهای مثلثی می توان به باز و بسته کردن راحت آن ها و عدم جاگیر بودن این اسکافلدها اشاره کرد و لازم به ذکر است که بدانید اسکافلدهای ساختمانی یا همان داربست علاوه بر نصب راحت دارای باز و بسته کردن و جداسازی آسانی نیز هستند.
اسکافلد نوعی لوله ی فلزی تو خالی است که این میله ها با استفاده از پیچ و مهره به یکدیگر متصل می شوند و یک حالت داربست مانند تشکیل می دهند.
این داربست دارای اشکال مختلفی است اما بیشتربه صورت مثلثی دیده می شود البته لازم به ذکر است که بدانید شکل داربست به نوع سازه ی ساختمانی بستگی دارد و در برخی از سازه ها از داربست های مثلثی و در برخی دیگر از سازه های مستطیل شکل استفاده می شود.
اسکافلدها انواع گوناگونی دارند که در این بخش از مطلب به معرفی انواع اسکافلدها و نحوه ی عملکرد هر کدام از آن ها می پردازیم.
اسکافلد های دسته ی اول به نام اسکافلد داربست نما شناخته می شوند.
این اسکافلدها دارای لوله های توخالی هستند اما قطر این لوله ها نسبتا کم می باشد و این دسته از اسکافلدها در اصل به عنوان اسکافلد سبک شناخته می شوند و برای انجام کارهای ساختمانی تعمیراتی بسیار مناسب هستند.
دسته ی دیگر از اسکافلدها به نام اسکافلد سنگین شناخته می شوند و این داربست ها نیزدارای لوله های توخالی هستند اما قطر این لوله ها بسیار بیشتر از اسکافلدهای سبک می باشد و این اسکافلدها به دلیل وزن زیادی که دارند دارای نصب سخت تری هستند.
اسکافلدهای دسته سوم به نام اسکافلد چکشی کاپلاک شناخته می شوند و در دسته ی داربست های سنگین قرار می گیرند اما سطح چکش خوار دارند و محکم تر از سایر اسکافلدها می باشند و به همین دلیل در سازه های سنگین و به ویژه در سازه های آپارتمانی از این اسکافلدها استفاده می شود.
امروزه نسل بسیار جدیدی از اسکافلدها به بازار عرضه شده است و این دسته از اسکافلدها نصب راحت و حمل سریع و مقاومت بالاتری دارند و در اصطلاح به آن ها سیستم شورینگ گفته می شود.
قالب فلزی بتن دارای اجزایی به نام پشت بند، جداره، بدنه خارجی فلزی و غیره می باشد.
طبق مطالب ذکر شده، قالب های بتن در انواع و جنس های مختلفی مشاهده می شوند و هر قالب دارای اجزای خاصی می باشد و در این بخش از مطلب قصد داریم که با اجزای تشکیل دهنده ی قالب های بتنی فلزی و آلیاژی آشنا شویم.
قالب های فلزی و آلیاژی بیشتر از قالب های بتنی پلاستیکی در دسترس هستند و به صرفه تر از سایر قالب ها می باشند.
زیرا دوام آن ها بسیار بیشتر از سایر قالب ها است و پس از گذشت سه الی پنج سال به تعویض آن ها نیاز است.
هزینه ی نصب این گونه قالب ها نیز بسیار کمتر از هزینه نصب قالب های پلاستیکی می باشد.
در هنگام نصب کردن هر کدام از قالب بندی های بتنی تمام قطعات قالب بندی باید با مهارت خاص و به دقت به یکدیگر متصل گردند.
عمل داربست بندی یا همان نصب اسکافلد کاربردهای بسیار زیادی دارد و بیشترین قسمت کارهای ساختمان سازی و سازه ها با استفاده از داربست ها صورت می گیرد و به علت این که امکان نصب داربست ها در انواع ارتفاع ها وجود دارد از این وسایل برای ساخت مجتمع های چندین طبقه نیز استفاده می گردد.
برپایی یا همان نصب کردن اسکافلدها هم در ارتفاع های کوتاه و هم در ارتفاع های بلند قابل اجرا می باشد و نصب آن ها در ارتفاع کاملا باید بر طبق و برپایی اصول ایمنی صورت بگیرد تا برای کارگران اتفاق خاصی رخ ندهد و نصب اسکافلد خسارات جانی در پی نداشته باشد.
اسکافلدها در صورتی که از قطعات اورجینال ساخته شده باشند و سر هم کردن و قطعه بندی آن ها با دقت کافی انجام شود هیچ گونه بی ثباتی در آن ها پس از نصب مشاهده نمی گردد و این داربست ها به خوبی در سقف و یا در زمین متصل می شوند و توانایی کافی را برای نگه داشتن اسکله یا همان سازه بتنی یا فلزی دارند.
در صورتی که پیچ و مهره های تشکیل دهنده ی اسکافلد به خوبی محکم نشوند ممکن است که داربست پس از متصل شدن به زمین و یا به سقف حرکت نوسانی داشته باشد و این ایراد حتما باید قبل از شروع کردن به کار ساختمان سازی رفع گردد و در صورتی که این مشکل رفع نگردد ممکن است عوارض و هسارات جبران ناپذیری در پی داشته باشد.
خدمات ایمن سازه
حفاظ روی دیوار
انواع بهترین نرده حفاظ آهنی بر روی دیوار شامل حفاظ شاخ گوزنی ، حفاظ نیزار ، حفاظ لیلیوم ، حفاظ نخل مرداب ، حفاظ سرنیزه ای یا آبشاری :
___________________
نرده پنجره
کدام مدل نرده پنجره برای امنیت مناسب است ؟ حفاظ پنجره ساده امن تر است یا حفاظ پنجره فرفورژه و یا حفاظ پنجره متحرک ؟
___________________
درب آکاردئونی
از محصولات حفاظ درب اکاردئونی کشویی یا کرکره ای که جهت حفاظت و امنیت درب آپارتمان یا محافظت از اماکن مختلف می توان از حفاظ آکاردئونی 3 گل لوزی ساده و خم دار ، حفاظ آکاردئونی پیچی ، حفاظ آکاردئونی ایتالیایی ، حفاظ آکاردئونی 4 گل ، حفاظ آکاردئونی دوجداره ، حفاظ آکاردئونی پرچ مخفی ، حفاظ آکاردئونی سلطنتی نام برد :
سلام جهت مشاوره از طریق تماس یا ارسال درخواست از پیام رسان های زیر در خدمت شما هستیم.